Útmutató

Felkészülési útmutató, tesztvizsga használata

Tanulj

Kezdőképernyőn a vizsgatárgyakat láthatod. Nevükre kattintva lenyílnak a vizsga témái. A téma melletti -ra kattintva a témakör kérdés-specifikus tananyagát lehet átolvasni. A vizsga témák nevére kattintva láthatod az alá tartozó vizsgakérdéseket és a helyes választ. Ezeket alaposan tanuld meg.

Gyakorlás

Kezdőképernyőn a vizsgatárgyakat láthatod. Nevükre kattintva lenyílnak a vizsga témái. A vizsga témák sorainak végén a gombra kattintva gyakorolhatod a téma összes kérdését. Amennyiben helyesen válaszoltál jön a következő. Rossz válasz esetén a választott válasz piros színre vált. A következő kérdést akkor kapod, ha helyesen válaszoltál. A gomb előtt láthatod a téma kérdés számát / megtanult kérdéseid számát.

Próbavizsga

Kezdőképernyőn a vizsgatárgyak alatt a gombra kattintva megjelennek a tantárgyak, itt tesztelheted jelenlegi tudásod. A tantárgy melletti "Próbavizsga" gomb indítja a vizsgát. 20 kérdést kapsz, minden kérdésre 1 perced van válaszolni, ahogyan ez a Vizsgaközpont hivatalos vizsgáin is lesz. Sikeres vizsgához legalább 15 helyes választ kell adnod. Ha az idő lejárt automatikusan kapod a következőt, az idő túllépés hibás válasznak minősül. A próbavizsga végén megtekintheted a válaszaidat. A hibás válaszokat és az időtúllépést piros színnel, a helyes válaszokat zöld színnel jelzi a rendszer.

Próbavizsga eredményeim

Kezdőképernyőn a vizsgatárgyak alatt a "PRÓBAVIZSGÁK" gombra kattintva, a "Próbavizsga" gomb mellett megjelennek próbavizsgáid eredményei (próbavizsgák / sikeres vizsgák).